top of page
Foto_Kamp_edited.jpg

Inschrijvingen 2023-2024

Inschrijvingen 2023-2024

Het geweldige kamp is al enkele weken achter de rug en het nieuwe chirojaar is van start!

Zondag 17/09 vindt onze startdag plaats. Op deze dag kunnen nieuwe leden van alle leeftijden de chiro komen ontdekken van 12-17 uur. 

Op zondag 24 september of zondag 1 oktober wordt er een info avond georganiseerd voor de ribbels, speelclub, kwiks en toppers. Voor alle andere groepen zal de leiding op huisbezoek komen. Hier stelt de leiding zich voor en wordt er meer uitleg gegeven over het chirojaar en het inschrijvingsgeld.

15890718-mens-houden-geld-icoon-schets-bank-betaling-vector_edited.png

Terugbetaling mutualiteiten

Voor de betaling van lidgelden voor een erkende jeugdbeweging kan u bij uw mutualiteit terecht voor een (gedeeltelijke) terugbetaling.

 

We merken dat vele ouders hier niet altijd op de hoogte van zijn en zo toch wat centjes mislopen. Hierbij helpen we jullie vanaf nu graag een handje. Jullie zullen telkens via mail een google forms ontvangen. Door deze forms in te vullen bezorgen jullie ons een aantal gegevens waarmee wij voor jullie deze papieren kunnen invullen. Het enige dat jullie dan nog zouden moeten doen is er een gele klever van je zoon/dochter op kleven en de papieren aan je ziekenfonds bezorgen.

 

Er zijn namelijk verschillende ziekenfondsen die een deel van het kamp-en lidgeld van je kinderen terugbetalen. Het bedrag van terugbetaling is afhankelijk van het ziekenfonds waar je lid van bent en de regio waarin je woont. Daarnaast kan ook het OCMW tussenkomen. Als ouder kan je altijd contact met hen opnemen en informeren naar een mogelijke financiële tussenkomst bij het betalen van kamp-en lidgeld. Hier kan u wat meer info vinden over de regels per ziekenfonds:

https://chiro.be/overzicht-tegemoetkomingen

Hiermee kan u toch een deel van de onkosten recupereren.

chiro_uniform.jpg

Vanaf welke afdeling een uniform?

Beste ouders, om te laten zien dat uw zoon en/of dochter bij de chiro is, wordt er verwacht dat ze iedere zondag in uniform naar de chiro komen… en dit vanaf de Rakwi. Ook de leden van de twee jongste afdelingen mogen natuurlijk in uniform komen – hoe meer, hoe liever – maar hier is er nog geen verplichting…

Jeugdverblijfcentrum_A-263x300.webp

CJT erkent onze lokalen als jeugdverblijf

Onze lokalen worden elke zomer ter beschikking gesteld voor allerlei kampen. De kampplaats bekijken en reserveren kan allemaal via: Kampas | Chiro Booischot - Ter Laeken | Chiro Booischot - Ter Laeken

logo_trooper_small.gif

Trooper

Online shoppen én onze Chiro steunen zonder een euro extra te betalen? Maak kennis met Trooper! Surf vanaf nu naar je favoriete webshops zoals Coolblue, Collishop, Booking.com en vele anderen via https://trooper.be/chirobooischot. Een procentje van jouw aankoop gaat recht naar onze kas!

bottom of page